09 Eylül 2015 Çarşamba 19:16
Tunceli'de yol yapım çalışmaları

Tunceli İl Özel idaresi tarafından bazı köy yollarının yapım çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı köy yollarının asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bu yılın yatırım programına alınan çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Tunceli genelinde son birkaç ayda 50 kilometreye yakın asfalt kaplama yapıldı. Şu anda yapımı devam eden Karşıkonak-Demirci grup köy yolunu, Mazgirt Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği yapacaktı. Çelebibaba türbe yolunun birinci kat asfalt sathi kaplama işini de kurum olarak biz, Dersim İnanç Merkezleri Projesi kapsamında yapacaktık. Kaymakamlığımızla ortak bir protokol yaparak bizim kontrolörlüğümüzde çalışılması kararına vardık ve yapım çalışmaları devam ediyor." 

Yıldırım, yatırım programına alınan asfalt kaplama çalışmalarını kısa bir sürede tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 09.09.2015 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.