09 Haziran 2019 Pazar 15:04
İzmir Buca'da Tutak'lılar Derneği Kete Gecesi düzenledi

İzmir Tutaklılar Derneği tarafından Buca’da ‘Kete Gecesi’ düzenlendi. Bu yıl 13.’sü düzenlenen etkinlik kapsamında ‘en lezzetli kete’ yarışması da düzenlenirken Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen Ağrı-Tutaklılar eğlenceli bir gece geçirdi.

İzmir Tutaklılar Derneği Başkanı Abdullah Cengiz ve Yönetimi tarafından tertip edilen etkinliğe; MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Manisa BŞB Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcıları Nebi Yay ve Ali Oymak, Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın ve Yönetimi, Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı Mustafa Metin Yardımcı, AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ve Yardımcısı Tacettin Sıcak, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, İzmir Patnoslular Derneği Başkanı Cemal Bıçak, Karapapak Dernek Başkanı Alaaddin Yekeler, Kömek Dernek Başkanı İsmet Alpaslan, Tutaklılar ve Ağrılılar katıldı.

Sunuculuğunu Bülent Arslan’ın yaptığı ve Ağrılı Sanatçılar; Orhan Artan, Alpaslan Adsay, Şahin Evliyaoğlu, Zümra Aras, Celal İnci ve Perihan Demir’in sahne aldığı gecede, Ağrı türküleri seslendirildi. İzmir Tutaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Tunay ve Kadın Kolları Başkanı Derya Çatallar da konuklarla tek tek ilgilendi.

Ağrılı İşadamları; Asım Medetoğlu, Hüseyin Gültekin, Gürbüz Bediroğulları, Yücel Yaşar, Faruk Özçelik, Şahin Kartal, Cengiz Kartal, Aykut Bilici, Şentürk Özkılıç, Aslan Yolcu, Soner Gedik, İhsan Özdemir, Behzat Ay, Kurbani Ay, Yavuz Gültekin, Ayhan Gökça, Ağa Demirci, Turgay Aslan, Ağrılı Avukatlar; Mehmet Harun Elçi, Serkan Tunahan ve Muaammer Aytekin’le, Ağrılı tanınmış isim İhsan Akbulut da Kete Gecesi’ne katılarak destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.