12 Nisan 2015 Pazar 18:23
Ağrı'daki gıda zehirlemesi

ERZURUM  - Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde anne, baba ve 6 çocuğun hayatını kaybetmesine ilişkin, "Tetkikler sonucunda kesin bilgilere ulaşılacak. Zehirlenme gibi duruyor ama ne tür zehirlenme olduğuna dair kesin rapor en kısa sürede hazırlanacaktır" dedi.

Başsavcı Çiçekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Alıntepe köyünde Abdülkadir (45) ve Antika (45) Zeyat çifti ile çocukları Semra (17), Özlem (12), Kenan (15), Adem (10), Erdem (8) ve Miraç'ın (2) cenazesinin, otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu'na getirildiğini anımsattı. 

Cumhuriyet savcıları tarafından gece geç saatlere kadar cenazelerden gerekli doku örneklerinin alındığını belirten Çiçekli, şunları kaydetti:

"Biz soruşturmayı yürüten makam değiliz. Sadece yardımcı olmak için otopsi yaptık. Konu hakkındaki bütün bilgileri ilgili savcılığa intikal ettirdik. Tetkikler sonucunda kesin bilgilere ulaşılacak. Zehirlenme gibi duruyor ama ne tür zehirlenme olduğuna dair kesin rapor en kısa sürede hazırlanacaktır. Tanık dinlemeleri, olay yeri incelemesi ve otopsi raporundan sonra bir kanaat oluşacak ve kesin ölüm nedenleri ortaya çıkacaktır."

Son Güncelleme: 12.04.2015 18:25
Anahtar Kelimeler:
Ağrıdaki GıdaZehirlemesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.