15 Mart 2015 Pazar 23:13
AK Parti Malatya Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "7 Haziran genel seçimleri çok önemli. Anayasayı değiştirecek nitelikli çoğunluğu almamız gerekiyor" dedi. 

Şahin, partisinin Belediye Konferans Salonunda düzenlenen İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bugün geldiği noktadan çıtayı çok daha yukarıya taşıması gerektiğini söyledi.

Genel seçimlere de değinen Şahin, "7 Haziran seçimleri bizim için çok önemli. Anayasayı değiştirecek nitelikli çoğunluğu almamız gerekiyor. Bu konuda gençlik kollarımıza çok önemli görevler düşüyor" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın da bugüne kadar Malatya gençlik teşkilatlarını en ücra köylere kadar taşıyan mevcut başkan Miraç Göçmez'e teşekkür etti.

Göçmez ise Ocak 2012 yılında verilen ve 3 yıldır gururla yaptığı görevi bugün devretmenin onurunu yaşadığını belirterek, partililere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, tek aday olan Enis Aydoğan İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.  

Kongreye, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bazı AK Parti Malatya milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.  





Son Güncelleme: 15.03.2015 23:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.