11 Mart 2015 Çarşamba 11:45
Anaokulu öğrencilerinden hastaneye ziyaret

VAN (AA) - Başkale ilçesindeki anaokulu öğrencileri, Başkale Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Dane eşliğinde, hastanenin diş, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları ile fizik tedavi servislerini gezen öğrenciler, doktorlara bazı konularda soru sordu.

Öğrencilerin soruları yanıtlayan Dane, hasta olmamaları için dikkat etmeleri gereken konularda öğrencileri bilgilendirdi.

El yıkama, diş fırçalama, tuvalet temizliği, el ve tırnak bakımı, saç bakımı ve mendil kullanımının da hastalıklara karşı koruyucu önlem olduğunu ifade eden Dane, çocukları iyi öğrenebilmeleri, derslerinde başarılı olmaları ve vücut direncinin yüksek olması için düzenli uyumaları konusunda uyardı.

Çocuklara çikolata ikram eden Dane, çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu bildirerek, "Çocuklarımızın sağlıklı ve bilinçli bir nesil olarak yetişmesi için tüm gücümüzle çalışıyor ve onlara destek veriyoruz. Öğrencilerini bilinçlendirmek adına bu organizasyonu düzenleyen anaokul öğretmeni Özlem Yüce ve okulun idarecilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 11.03.2015 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.