11 Ağustos 2015 Salı 19:36
Aziziye'de 'Kentsel Dönüşüm Projesi' çalışmaları

ERZURUM  - Erzurum'un Aziziye ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımına başlanan 380 konut, 114 iş yeri ile cami inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçenin Ilıca semtindeki çalışmaları inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Orhan, yaptığı açıklamada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yürüttükleri projenin ilçenin vizyonu ve imajı açısından önemli olduğunu söyledi.

Projenin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması için seferber olduklarını ifade eden Orhan, "Konutlar, ilçede kentsel dönüşüme ivme kazandıracak. Konutların tamamlanması gerek Yeşil Mahalle'de gerekse Bahçelievler Mahallesi'nde kentsel dönüşümü hızlandıracak. Biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getiriyor, ilçemizi termal turizmde marka bir değer haline getirmek için çalışıyoruz. Ilıca'nın artık kaybedecek zamanının olmadığını biliyoruz. Bu minvalde çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz" diye konuştu.

Aziziye'de

Aziziye'de

Aziziye'de

Son Güncelleme: 11.08.2015 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.