09 Temmuz 2015 Perşembe 23:14
'Erzurum Büyükşehir' yayında

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yaptığı yatırım, hizmet ve çalışmaları yeni yayın organında her hafta halkın beğenisine sunmaya başladı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ilçeleri bilgilendirme yayın organının ilk sayısı basıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kamuoyuna verdiği mesaj ve haberler başta olmak üzere ekonomi, kültür-sanat, mahalleler, ilçeler ve spor gibi kategorilerden oluşan, "Erzurum Büyükşehir"de, her hafta şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacak özel haber çalışmaları da bulunacak. Haftalık çıkacak dergi ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılacak.

Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde yaptığı hizmetleri bu yayın sayesinde halka daha hızlı ve detaylı bir şekilde anlatmayı hedefliyor.

Son Güncelleme: 09.07.2015 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.