26 Ağustos 2015 Çarşamba 10:58
Erzurum'da altyapı devam ediyor

ERZURUM   - Erzurum'da altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Aşkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum ve Uzundere'de yapılan çalışmaların yüzde 60'ının tamamlandığı belirtildi.

Temmuz ayı sonu itibariyle 62 bin 460 metre içme suyu hattının tamamladığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"ESKİ'nin saha ekibi, 4 bin 198 içme suyu arızasını onardı. Motopomp sistemine sahip mahallelerde meydana gelen 132 arızanın onarımı da gerçekleştirildi. Arızalar için 839 bin lira harcama yapıldı. 62 bin 460 metre içme suyu isale ve şebeke hattı için 1 milyon 40 bin lira ile birlikte toplam 1 milyon 880 bin liralık yatırım yapıldı. Erzurum'da 7 milyon 300 bin lira maliyetli içme suyu hattı ve depo yapım işlerinin bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor."

Son Güncelleme: 26.08.2015 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.