01 Ocak 2017 Pazar 15:43
Erzurumlu Çift 2016'nın Son Dakikalarında Bebek Sevinci Yaşadı

Erzurumlu çift, 2016'nın son dakikalarında bebek sevinci yaşadı.

Yakutiye ilçesinde yaşayan Muhammet (32) ve Sevil Dumlu (29) çiftinin, 2016 yılının son dakikalarında kız bebekleri dünyaya geldi.

Nenehatun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde 23.20'de dünyaya gelen Dumlu çiftinin ilk bebeği, 50 santimetre boyunda, 2 kilo 630 gram ağırlığında doğdu.

Dumlu çifti, kız bebeklerine "Ceylin" ismini verdi. 2016'nın son saatlerinde dünyaya gelen "Ceylin" bebek, aileye büyük sevinç yaşattı.

Anne Dumlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Doktor ve hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz. İlk çocuğumuz oldu. Hiç beklemiyordum, sürpriz oldu. Yılın son dakikalarında güzel bir mutluluk yaşadık. İnsan sevinçten mutluluğunu dile getiremiyor ki çok heyecanlıyız." diye konuştu.

Baba Dumlu da çok mutlu olduğunu aktararak, "Allah herkese babalık mutluluğunu yaşatsın. Herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye ve tüm İslam aleminin yeni yılını kutlar, nice mutlu huzurlu yıllar dilerim." dedi.

Son Güncelleme: 01.01.2017 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.