05 Ocak 2016 Salı 15:05
Hakkari Ve Van'da kar nedeniyle okulları tatil ettiler

Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçeleri ile Van'ın Erciş ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Şemdinli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, karayollarındaki buzlanma ve kardan dolayı ulaşımın sağlıklı yapılamayacağı gerekçesiyle ilçe merkezi ve bağlı köylerde okulların 5 Ocak Salı tatil edilmesine karar verdi. 

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı tüm köylerde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, özellikle taşımalı eğitim gören öğrencilerin okullarına ulaşmakta büyük zorluk yaşadığına dikkat çekildi.

Van'ın Erciş ilçesinde de Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla okullar yarın tatil edildi. 

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilen okullarda Çarşamba günü eğitime devam edileceğini söyledi. 

Son Güncelleme: 05.01.2016 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.