27 Nisan 2015 Pazartesi 13:55
Hastalara moral ziyareti

VAN  - Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, oluşturduğu moral heyeti ile hastaları ziyaret ederek sorunlarını dinliyor.

Başhekim Cafer Alhan, başhekim yardımcısı Celil Kına, sağlık hizmetleri bakım müdürü Şule Yiğit, hastane müdür yardımcısı Behram Çelik ile psikiyatri uzmanı, psikolog, kalite kontrol ve halkla ilişkiler personellerinden oluşan moral heyeti, çeşitli servislerde tedavi gören hastaları haftanın 3 günü ziyaret ediyor.

Hastalara psikolojik destek sağlayan heyet, sorunlarını dinledikleri hastalarla yakından ilgilenme fırsatı buluyor. 

Başhekim Alhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yatan hastaların medikal tedavisi için doktorların ellerinden gelen çabayı gösterdiğini belirtti.

Tedavi sürecinin iki boyutlu olduğuna inandıklarını vurgulayan Alhan, şöyle konuştu:

"Hastanın iyileşme süreci hem fiziksel hem de ruhsal, yani psikolojik açıdan çok önemli. Hastalarımızın psikolojik açıdan güçlü ve iyi olmalarının medikal tedaviye önemli katkı sağladığına inanıyor ve biliyoruz. İşin medikal kısmını hekimlerimiz ve hemşirelerimiz zaten yürütmekteler, bizler de hastane yönetimi olarak haftanın 3 günü, psikolog arkadaşlarımız ve sosyal hizmet uzmanlarımızla hastalarımızı ziyaret ederek, onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Onlarla dertleşeceğiz, konuşucağız, moral ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda hastalarımızın kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için psikolojik destek sunacağız."

Hastalara moral ziyareti

Hastalara moral ziyareti

Hastalara moral ziyareti

Hastalara moral ziyareti

Son Güncelleme: 27.04.2015 13:56
Anahtar Kelimeler:
HastalaraMoral Ziyareti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.