06 Temmuz 2015 Pazartesi 23:29
İftar vakti hırsızlık güvenlik kamerasına takıldı

VAN -  Van'da iftar vakti iki evden yapılan hırsızlık güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki Kaval Apartmanı'nda yaşayan Karakoyun ve Baytar aileleri, 2 Temmuz günü akrabaları tarafından verilen iftar yemeğine gitti.

Ailelerin evden çıkmasının ardından iftar saatine dakikalar kala her iki eve giren ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, 5 bin lira değerindeki 2 televizyonu bir çarşafa sararak çaldı.

Karakoyun ve Baytar ailelerinin geç saatlerde hırsızlık olayını fark etmesinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince evlerde inceleme yapıldı.

Apartmandaki güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis ekipleri, görüntülerden tespit ettikleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İftar sonrası eve geldiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını anlatan Ebru Karakoyun, "Televizyonumuzun olmadığını görünce hemen polise haber verdik. Polis yaptığı incelemede hırsızın havalandırma boşluğundan eve girdiğini belirledi. Evdeki eşyaları karıştıran hırsız çalacak bir şey bulamayınca televizyonumuzu alıp çıkmış" dedi.

Zanlıların soygun için iftar saatini beklediğini belirten apartman yöneticisi Rasim Baytar da güvenlik kameraları olmasına rağmen rahat bir tavır sergileyen zanlıların bir an önce yakalanmasını temenni ettiklerini söyledi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde ise iftar saatine yaklaşık 15 dakika kala hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlı apartmanda gezinirken başındaki örtüyle dikkati çekiyor. Soygunu gerçekleştirip, içinde 2 televizyonun bulunduğu çarşafı sırtlayan hırsız, apartmandan çıktıktan sonra başındaki örtüyü çıkarıp kaçıyor.

Son Güncelleme: 06.07.2015 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.