09 Mart 2015 Pazartesi 18:57
Iğdır'daki fuhuş operasyonu

IĞDIR (AA) - Iğdır'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı adliyeye sevk edildi. 

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde kent genelindeki çok sayıda adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 12 şüpheliden E.A, H.S, O.K, R.T, M.B ve N.U'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından ''Fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık, yer temin etmek ve insan ticareti yapmak'' suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerin, cumhuriyet savcılığınca ifadelerinin alınmasına başlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince fuhuş yapıldığı belirlenen bazı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alınmış, fuhuş yaptırıldığı belirlenen 14 yabancı uyruklu kadın ise ''mağdur'' sıfatıyla ifadelerine başvurulmak üzere emniyette götürülmüştü. Aramalarda, 3 ruhsatsız tabanca ve bir pompalı tüfek de ele geçirilmişti. 



Son Güncelleme: 09.03.2015 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.