28 Ağustos 2015 Cuma 19:23
Memur-Sen Erzurum Temsilcisi Duman:

ERZURUM  - Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, 3. dönem toplu sözleşmelerinden çıkan sonuçları değerlendirdi.

Sendika binasında düzenlenen toplantıda konuşan Duman, toplu sözleşmelerden çıkan sonucun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yeni sözleşmenin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Duman, şöyle konuştu:

"Çıkan bu karar, 3 milyon 200 bin kamu görevlisi, 1 milyon 900 bin kamu görevlisi emeklisi ve aileleri ile birlikte 20 milyon kişiyi doğrudan, ekonomik ve sosyal etkileri bakımından 78 milyonu yakından ilgilendiriyor. Memura verilen zam çiftçiye, esnafa verilmiş sayılır. Verilen zamlar dolaylı yoldan tekrar devletin kasasına girecektir. Memur-Sen ailesi olarak, 'gün riskleri ve tehditleri tartışma değil, birlik içinde fırsatları güçlü geleceğe dönüştürme günüdür' diyoruz. 850 bin üyemizin, kamu görevlilerinin, milletimizin, mazlumların ve insanlığın hukukunu korumaya, bu yolda alın teri akıtma ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Memur-Sen Erzurum Temsilcisi Duman:

Son Güncelleme: 28.08.2015 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.