07 Temmuz 2015 Salı 22:23
Rektör Koçak, gazetecilerle iftarda buluştu

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, kentte görev yapan basın mensuplarıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

 Ata Park Botanik Bahçesi'nde gerçekleşen iftar programına Koçak'ın yanı sıra rektör yardımcıları, akademisyenler ile ulusal ve yerel medya çalışanları katıldı. 

Koçak, yaptığı konuşmada, gazetecilerin dışa açılan bir göz olduğunu ve önemli bir kamu hizmeti yürüttüğünü belirtti.

 Üniversitedeki öğrenci sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Koçak, şunları kaydetti:

"2014-2015 eğitim yılını geride bıraktık. Şu an üniversitemizdeki yaz okulunda 101 üniversiteden 15 bin öğrenci eğitim öğrenim görüyor. 2015-2016 eğitim yılında öğrenci sayımız, açık öğretimle 200 bine yaklaşacak. Sadece öğrenci sayısıyla övünmüyoruz. 22 fakülte, 20'nin üzerinde araştırma merkezi, 12 meslek yüksek okulu ve enstitülerle alanında çalışmalarını artıran üniversitemizin gerek yurt dışında, gerekse Türkiye'de iyi yerlerde olmasını arzu ediyoruz." 

Koçak, kış sporları enstitüsünün kurulacağı müjdesini de verdi.

Son Güncelleme: 07.07.2015 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.