20 Ağustos 2015 Perşembe 12:12
Şehide saygı yürüyüşü

ERZURUM   - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonun ardından çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir için memleketi Erzurum'da "şehide saygı yürüyüşü" düzenlendi.

Kent meydanı önünde toplanan çok sayıda vatandaş, dev Türk bayrağı açıp ellerindeki Türk bayraklarıyla "Erzurum uyuma şehidine sahip çık" ve "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. Tekbirler eşliğinde Cumhuriyet Caddesi'nden Havuzbaşı Meydanı'na kadar yürüyen kalabalık, saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı ve duaların okunması sonrası cenaze törenine katılmak üzere Atatürk Üniversitesi'ndeki Divit Minareli Cami'ye yürüyen vatandaşlara, sürücüler de korna çalarak destek verdi.

Emniyet Müdürlüğü, yürüyüş sırasında herhangi bir sorun yaşanmaması için çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.