28 Temmuz 2015 Salı 10:33
Uluslararası Kardelen Tenis Turnuvası

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) iş birliğinde düzenlenen "Uluslararası Kardelen Tenis Turnuvası" başladı.

TTF Başkanı Cengiz Durmuş, Olimpiyat Parkı Tenis Kortları'nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, bu güzel etkinlik için Erzurum'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Vali Ahmet Altıparmak ise Erzurum'un kış turizminde ciddi bir potansiyel sergilediğini ve bu potansiyeli de en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de belediye olarak bütün spor branşlarına önemli katkılar sağladıklarını, çünkü ülkenin uluslararası spor yarışmalarında istenen sonuçları maalesef alamadığını belirtti.

Konuşmaların ardından kortları gezen Vali Altıparmak, Başkan Sekmen, Durmuş ve Akçil, gösteri maçı yaptı. 

Olimpiyat Parkı Tenis Kortları'nda 27 Temmuz-2 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 10 bin dolar ödüllü turnuvaya 52 ülkeden 258 tenisçi katılıyor.

Son Güncelleme: 28.07.2015 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.