06 Mayıs 2015 Çarşamba 23:02
Van'da Genel seçime doğru

VAN  - Seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosu açılışlarını sürdüren AK Parti Van İl Teşkilatı ve AK Parti Van milletvekili adayları, Gürpınar ilçesinde seçim bürosu açılışı yaptı.

Cumhuriyet Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışına AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, AK Parti milletvekili adayları Burhan Kayatürk, Faruk Alparslan, Özge Burak Değer, Nizamettin Ağar, Hamdullah Şevli ile partililer katıldı.

İl ve ilçe başkanları ile milletvekili adayları, seçim otobüsü üzerinden halkı selamlayarak, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde destek istedi.

Adaylardan Alparslan, "Her yerde Kürt milletinin ezilmişliği dile getirdim, savundum ama şimdi AK Parti'de aday olduğum için 'ihanetçi' oldum. Faili meçhul cinayetlere ağabeyimi verdim. Yürekli bir şekilde bunların çeteler tarafından yapıldığını her fırsatta dile getirdim. Bu toprağın çocuğuyum. Vekil olsam da olmasam da her zaman bu topraklarda yaşayan hemşehrilerimin emrinde olacağım"  dedi.

Artık huzurun hakim olmasını istediklerine dikkat çeken AK Parti Van Milletvekili Kayatürk ise birinci hedeflerinin huzur, kan ve şiddetten uzak durmak olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından seçim bürosunu açan milletvekili adayları ve partililer, Gevaş ve Edremit seçim bürolarının açılışına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Van'da Genel seçime doğru

Van'da Genel seçime doğru

Van'da Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 06.05.2015 23:05
Anahtar Kelimeler:
Vanda.Genel Seçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.