07 Ağustos 2015 Cuma 17:09
Van'da jandarma karakoluna yapılan saldırı

VAN  - Bebleşin Jandarma Karakol Komutanlığına terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araçla yapılan saldırının, intihar saldırısı olup olmadığına ilişkin araştırma sürüyor.

Başkale ilçesi sınırlarındaki Van-Hakkari karayolunda bulunan Bebleşin Jandarma Karakol Komutanlığı'na dün PKK'lı bir grup terörist tarafından roketatar, uzun namlulu silah ve patlayıcı yüklü bir araçla yapılan saldırının ardından, olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Karakolda günlük rutin çalışmalar devam ederken, Van-Başkale karayolu da ulaşıma açıldı. Güvenlik güçlerince bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Bu arada, çatışmanın yaşandığı esnada Van'dan ilçeye giden ve vücutlarına şarapnel parçaları isabet eden Sadrettin Demir, Zübeyd Demir, Kemal Yılmaz ve Mehmet Salih Sarı'nın yaralandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 07.08.2015 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.