09 Mart 2015 Pazartesi 19:07
Vanlı badmintoncular yarı finale yükseldi

VAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Gaziantep'te düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi erkekler çeyrek final müsabakalarında takım olarak birinci oldu. 

Milli takımların altyapısını oluşturmak amacıyla organize edilen çeyrek final müsabakalarına Ağrı, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kilis, Malatya, Muş, Şanlıurfa ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Takımı katıldı.

Müsabakalar sonucunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Takımı birinci olarak 13-15 Mart 2015'te Giresun'da yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Badminton İl Temsilcisi Atilla Enterili elde ettiği başarıdan dolayı tüm sporcularını kutlayarak, "Bu başarıların tesadüf olmadığını ve bir kez daha kanıtladık. Vanlı badmintoncular olarak hedefimiz Giresun'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton yarı final müsabakalarında da grup birincisi olup Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Buradan müsabakalara katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu

Son Güncelleme: 09.03.2015 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.