10 Mart 2015 Salı 11:29
Yolçatı köyünün su sıkıntısı çözülecek

BİTLİS (AA) - Adilcevaz ilçesine bağlı Yolçatı köyünde yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici, Özel İdare Müdürü Süleyman Zorer, Özel Kalem Müdürü Selami Çevik ve ilgili kurum amirleriyle Yolçatı köyüne giden Kaymakam Özer Özbek, sıkıntının giderilmesi için köyde inceleme başattı. 

Devletin asli görevlerinin arasında vatandaşların güvenlik, eğitim, hastane, içme suyu, ulaşım ve benzer ihtiyaçlarının karşılanmasının yer aldığını belirten Özbek, "Bu köyümüzde de bir problem varsa diğer köylerimiz gibi çalışmasını başlatıp vatandaşlarımızın sorununu çözeceğiz. Buraya gelirken konuyla ilgili kurum amirlerini de beraberimde getirdim. Bu sayede sorunun yerinde tespit yapıp, ivedilikle çözüme kavuşturacağız" dedi.

Köylerindeki camide ve evlerde su sorunun yaşandığını belirten köy muhtarı Ahmet Duk ise, köylüler olarak büyük sıkıntı yaşadıklarını ve yetkililerden çözüm beklediklerini söyledi. 

Son Güncelleme: 10.03.2015 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.