26 Ocak 2018 Cuma 10:21
AYKOME 2018 Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Van Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezinin (AYKOME) 2018 yılı ilk genel kurul toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AYKOME ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Başkanlığı Şube Müdürü Serdar Tarhan, altyapı yatırım kuruluşları, ilçe belediyelerinin birim müdürleri katıldı. AYKOME 2018 yılı ilk genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, kentte yapılacak kazıların koordineli bir şekilde ilerlemesi için kurum ve kuruluşların uyum içinde çalışmaları gerektiğini belirterek, aynı ahengin devam etmesi gerektiğini ve koordineli çalışmanın kente yarar sağlayacağını söyledi.

Yine toplantıda kamu zararının oluşmaması için 2017 yılı birim fiyatları revize edilip kabulü sağlanırken, kentte yapılacak yatırımların önüne geçilmemek adına birim fiyatlarının artırılmaması kararlaştırıldı.

Alınan kararların ardından toplantıya katılan birim müdürleri ile altyapı yatırım kuruluşları kurula görüş ve önerilerini bildirirken, toplantı soru-cevap şeklinde son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.