21 Şubat 2018 Çarşamba 12:13
Başkan Hakan, Gevaş’taki meslek örgütleriyle bir araya geldi

Van’ın Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, yerel buluşmalar programı çerçevesinde Gevaş’taki meslek örgütleriyle bir araya geldi.

Gevaş Belediyesi meclis salonunda saat 10.00’da yapılan toplantıya Gevaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Yamaç, Gevaş Ziraat Odası Başkanı Mesut Ergenç, Gevaş Şoförler Cemiyeti Başkanı Abdullah Yıldız, Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Çalımlı, Gevaş Taksiciler Kooperatifi Başkanı Aydın Azizoğlu, Gevaş Minibüs Kooperatifi Başkanı İhsan Turacı katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Hakan, Gevaş’taki tüm meslek örgütleriyle çok aktif bir iletişim ve işbirliği içerisinde olduklarını, bundan sonra da aylık rutin toplantılarla bir araya geleceklerini söyledi. Katılımcı tüm başkanlara ortak bir akıl etrafındaki işbirliğinden ötürü teşekkür eden Hakan, tüm çalışmalarının daha iyi bir Gevaş olduğunu ifade etti. Daha sonra toplantıya konu gündem maddelerine geçildi. Gevaş’taki gölet projelerindeki son durum, Yukarı Ark yapım işi, Gevaş imar çalışması, doğal gaz ön çalışması, TOKİ konutu yapımı meselesi ve diğer bazı ana başlıklardaki konular istişare edildi. Toplantıda ayrıca esnaf sorunları ve diğer bazı hususlar da görüşüldü. Toplantının sonunda Gevaş Esnaf Odası Başkanı Yaşar Yamaç tarafından başarılı çalışmalarından ötürü Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan’a plaket takdim etti.

Plaket takdimi için teşekkürlerini ifade eden Başkan Hakan, doğru bir iletişim ve işbirliğiyle Gevaş’a hizmet etmeye devam edeceklerini, ortada bir başarı varsa tüm meslek başkanlarının buna ortak olduğunu ifade etti. Gevaş Belediyesi yerel buluşmalar programının meslek örgütü ayağının her ay rutin olarak devam ettirileceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 31.12.2020 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.