11 Şubat 2018 Pazar 10:48
Gevaş belediyesinden fotoğraf sergisi

Van’ın Gevaş Belediye Başkanlığı, 2016-2017 tarihlerinde ’’Doğa,Kültür ve Yaşam’’ temalı düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı resim sergisi açtı.

Gevaş Belediye Başkanlığı tarafından 2016 ve 2017 tarihlerinde ’’Doğa,Kültür ve Yaşam’’ temalı düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar 9.10.11 şubat 2018 tarihleri arasında Van AVM’nde sergileniyor. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği sergi pazar akşamına kadar açık kalacak.

Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, "Vanlı fotoğraf sanatçılarımızın birbirinden güzel Gevaş çalışmaları gurur veriyor. Yüreklerine, emeklerine sağlık. İki yılda çok zengin bir foto arşivimiz oluşmuş. Bizde bu fotoğraları Van AVM’de sergiliyoruz. Çok yoğun bir ilgiye de tanıklık ediyoruz, keyif alıyoruz. Hem ilçenin hem de Van’ın tanıtımı için. Çünkü İranlı misafirleri de sergimize ilgisi oldukça yüksek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.