18 Şubat 2018 Pazar 13:37
Hizmet-İş Sendikasından işçilere ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu ve sendika yönetimi, belediyelerde çalışan işçileri ziyaret etti.

Daha önce Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığında çalışan işçileri ziyaret eden Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Efeoğlu ve yönetimi, Atatürk Kültür Parkı’nda çalışan işçilerle kahvaltıda bir araya geldi. Burada işçilerin sorunlarını dinleyen Başkan Efeoğlu, işçilerle sohbet etti. Efeoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ile diğer belediyelerin önümüzdeki yaz döneminde büyük bir hizmet atağına başlanacağından dolayı, işçi kardeşlerimizin verilen görevleri daha özverili bir şekilde yerine getireceğinden ve bu hizmet atığına çalışmalarınızla en büyük katkıyı sunacağınızdan şüphem yoktur. Bu şehri güzelleştirmek, yaşanılır bir kent haline getirmek için, üzerimize düşen ve bizlere verilen görev ne ise layıkıyla yerine getirmeliyiz” dedi.

Örgütlü olduğu iş yerlerini ziyaret etmenin sendikacılığın asli görevi olduğunu ifade eden Efeoğlu, “Bu ziyaretlerimizde işçi kardeşlerimizin sevinçlerine, üzüntülerine ortak olup, talep ve sıkıntılarını dinliyoruz. İşçi kardeşlerimizin daha iyi çalışma koşullarının sağlanmasına ve yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmeye gayret gösteriyoruz. Hizmet-İş Sendikası olarak her daima işçi kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Gerek şubemize gelerek bize ulaşan ve gerekse bizlerin yaptığı ziyaretlerde iletilen sorunları ilgili amir ya da yöneticilerle görüşerek çözmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 31.12.2020 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.