09 Şubat 2018 Cuma 13:49
Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel’den Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, Kapıköy Sınır Kapısı modernizasyon çalışmalarını yerinde incelemek için geldiği Van’da, Vali Murat Zorluoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden amcası için Vali Zorluoğlu’na taziye dileklerini ileten Müsteşar Yardımcısı Yücel, kentin turizm ve ekonomisi için önem arz eden Kapıköy Sınır Kapısında sona yaklaşan modernizasyon çalışmalarını yerinde görmek ve bilgi almak üzere Van’a geldiğini söyledi.

Müsteşar Yardımcısı Yücel’e nazik ziyareti ve taziye dilekleri için teşekkür eden Vali Zorluoğlu da, kendilerini Van’da görmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ile Kapıköy Sınır Kapısı modernizasyon çalışmalarının güncel durumu hakkında bilgi paylaşan Vali Murat Zorluoğlu, büyük ve modern bir tesis kimliğine bürünecek tesisin gerçekleşme seviyesinin yüzde 70’lerde olduğunu ve yaz bitmeden açılışının yapılacağını ifade etti.

Ziyarette, Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.