24 Ocak 2018 Çarşamba 15:39
Taraftarlardan Van Büyükşehir Belediyespor’a coşkulu karşılama

KaraKobra Taraftarlar Derneği üyeleri, geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alan Van Büyükşehir Belediyespor’u havaalanında çiçeklerle karşıladılar.

Ankara deplasmanından sonra dün Van’a gelen Van Büyükşehir Belediyespor oyucularını ve teknik heyeti havaalanında karşılayan KaraKobra Taraftarlar Derneği üyeleri, şehir turu attıktan sonra tesislere gidildi. Takımlarına her zaman sahip çıktıklarını ifade eden KaraKobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, “En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar. Van özlem duyduğu ortama adım adım yaklaşıyor. Yıllardır mücadele ettiğimiz 3. lige veda etme zamanı geldi çattı. Yeni yönetim Servet Yenitürk öncülüğünde Van’a hasret duyduğu futbol ortamını tekrar kazandırmak için çabalarken, bizlerde yağmur çamur demeden her zaman Van Büyükşehir Belediyespor’un yanında olmaya devam edeceğiz. İki günlük iznin ardından takımımız ve yeni teknik direktörümüz Feyyaz Uçar öncülüğünde dün kente geldi. Takım ile bütünleşmeyi sağlamak adına ben ve ekibim Karakobralar, havalimanında muhteşem bir karşılama organize ettik. Kalabalığı gören teknik heyet ve futbolcular şaşkınlıklarını üzerinden atmadan hep birlikte araçlarla şehir turu atıp ardından takıma tesislere kadar eşlik ettik. Kimsenin gözü arkada kalmasın. Birliktelik ve aile ortamı sağlanmış durumda. İnşallah arzu ettiğimiz 2. lige bu sezon ulaşacağız. O sene bu sene” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.