12 Şubat 2018 Pazartesi 12:24
Tuşba Milli Eğitim Müdürü Ceylani’den okul ziyaretleri

Van’ın Tuşba Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Kalecik Mahallesi’nde bulunan Kalecik İlkokulu, Kalecik Atatürk Ortaokulu ve Kalecik Hüma Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak ve moral, motivasyonda bulunmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Ceylani, yaptığı ziyarette ilk olarak okul kantinlerini denetleyerek, sınıfları tek tek dolaştı. Derslere iştirak ederek öğrencilerle sohbet eden Ceylani, okul yöneticilerinden yapılan çalışmalar, etkinlikler ve okulların başarı durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Ardından öğretmenlerle toplantı yapan Ceylani, eğitim öğretim ile ilgili ihtiyaç ve istekleri dinleyerek, gelen talep ve önerileri aldıktan sonra okulun bölümlerini gezip incelemelerde bulundu.

Öğretmenlerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle tanışacağız. Başarıyı da, sorumluluğu da paylaşmak lazım ve eğer bir başarı isteniyorsa bu aile havası muhafaza edilmeli. Öğrencilerimizin birinci yarıyılda göstermiş oldukları gayret ve azmi ikinci yarıyılda da arttırarak devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz. Öğrencilerimizin zararlı alışkanlıklardan alıkonulması ve okuma alışkanlığı edinerek akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılar edinmeleri hususunda yardımcı olmamız lazım. Kaliteyi bir yaşam şekli olarak benimseyen ve özümseyen, verdikleri destekle eğitim öğretime katkı sağlayan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılında öğrencilerimiz birbirinden anlamlı başarılar sergilemişlerdir. Mutlu ve başarılı nesiller için bu gayret ve başarılı nesillerin yetişmesi için ikinci yarıda da devam etmesi temenni ediyorum. İdareci ve öğretmenlerimize de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.