02 Şubat 2018 Cuma 16:00
Van'da Jandarmadan ayağı kırık sokak köpeğine şefkat eli

Van’ın Özalp İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerler, yol kenarında buldukları ayağı kırık sokak köpeğinin tedavisini yaptırarak ‘Kara’ ismini verdiler.

Terör olaylarının yanı sıra doğal afetlerde, arama kurtarma faaliyetlerinde, uyuşturucuyla mücadele gibi birçok alanda emniyet ve asayiş hizmetlerini yürüterek suçun önlenmesi ve suçlunun etkisiz hale getirilmesi noktasında faaliyetlerini sürdüren jandarma ekipleri, hayvanlara karşı da yardımlarını esirgemiyor. Bir aracın çarpması sonucu ayağı kırılan ve çaresizce yol kenarında bekleyen sokak köpeğini bulan Özalp İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, köpeği devriye aracına alarak veteriner hekime götürerek tedavisini yaptırdı. Veteriner tarafından ameliyat edilerek ayağına platin takılan sokak köpeği, daha sonra jandarma ekipleri tarafından İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Sokak köpeğine ‘Kara’ ismini veren jandarma ekipleri, en kısa sürede iyileşmesi için de ellerinden gelen gayreti gösteriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.