30 Ocak 2018 Salı 11:05
Van’da terör operasyonu: 9 gözaltı

Van’da taşlı, silahlı ve molotoflu saldırı ve eylemlerin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik ‘Zeytin Dalı Harekatı’ adı altında başlatılan operasyonu bahane ederek Van’da kamu kurum ve kuruluşları ile güvenlik güçlerine yönelik taşlı, silahlı ve molotoflu saldırı ve eylemlerin önlenmesine yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde planlı ve eşzamanlı olarak yapılan operasyon sonucunda 9 kişi yakalanarak gözaltına alınmış. Şahısların ev ve üst aramalarında çıkan dijital materyallere ve örgütsel dokümanlara el konulmuştur” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.