14 Nisan 2016 Perşembe 16:31
Avrupa'da Seyahat Etmesi En Keyifli Yerler

Avrupa’da Seyahat Etmesi En Keyifli Yerler

 

Budapeşte

Macaristan’ın başkenti Budapeşte en keyifli seyahat noktalarından birisi. Eğlencenin harika bir yüzünü burada keşfedebilirsiniz. Gündüz tarihi ve turistik birçok mekanı keşfedip akşam gece hayatının eğlencesine kendinizi bırakın. Müthiş macar alkollerini deneyerek gece kulüplerinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Parlamento Binası, Chain Bridge, Kiliseler ve diğer yapıtları keşfederek öğleden sonra da spa keyfi yapabilirsiniz. Budapeşte Gezilecek Yerler listesi sayesinde seyahatinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

Amsterdam

Bir diğer eğlence şehri Amsterdam... Şehirde gezerken kendinizi çok rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. Harika cafeler ve sıcakkanlı insanlar sizi Amsterdam’a bağlayacak. Dam Meydanı, Red Light District ve fazlası için Amsterdam’ı listenize eklemeyi unutmayın! Burada yaşanılan hayat çok farklı ve eminim siz bu yaşamı çok seveceksiniz.

Viyana

Daha çok sanat ve müze meraklısı iseniz Viyana tam size göre. Görülecek yerler bitmiyor. Tatlı ve kahve keyfini muhteşem konsepte sahip cafelerde yapabilir, şehir rehberini okuyarak keşfe çıkabilirsiniz. Viyana’da lüks bir yaşam olsa da bu yaşam sizi rahatsız etmeyecek şekilde. Şehre kısa sürede ayak uydurup yolculuğunuza başlayabilirsiniz.

Lizbon

Avrupa’nın bir ucu Portekiz’de okyanusun keyfini Lizbon’da çıkarın! Lizbon müthiş plajları ve okyanus havasıyla oldukça etkileyici. Ayrıca şehirde görülmesi gereken birçok tarihi yer ve liman mevcut. Yemeklerinden ve şaraplarından daha bahsetmedim bile! Ulaşım konusunda göz korkutsa da Lizbon’a gidebileceğiniz birçok alternatif mevcut. http://www./sehirler/avrupa/ linkinden diğer Avrupa şehirlerini de keşfedin!

Paris

Gelelim ışık şehir Paris’e. Paris’te eğlence ve gece hayatı biraz pahalı olabilir fakat şehirdeki müzeler ve yapıtlar oldukça ilgi çekici. Eyfel Kulesi, Louvre Müzesi gibi birçok yer Paris gibi bir şehri vazgeçilmez kılıyor. Eğer Avrupa seyahati aklınızda varsa Paris’i gidilecek yerler arasına mutlaka koyun. Fransız yemekleri ve diğer olanaklar için ise Paris linkine tıklayabilirsiniz.

Barcelona

Barcelona Avrupa’nın en güzel şehridir. Denizin bir şehirle uyumu ancak bu kadar güzel olabilir. Gece hayatı, ekonomik yaşam, yemekler, plajlar ve fazlası... Barcelona’ya gitmek için bu kadar fazla neden varken hiç düşünmeyin, sırt çantanızı kapıp hemen yola koyulun.

Son Güncelleme: 28.08.2016 23:49
Anahtar Kelimeler:
Avrupada Seyahat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.