22 Şubat 2018 Perşembe 09:26
Belediye çalışanları sahnenin tozunu attırdı

Yenimahalle Belediyesi çalışanlarından oluşan Kuzgunlar Tiyatro Topluluğu, “Deli Bayramı” adlı tiyatro gösterisiyle Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda sahne aldı.

Yenimahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda personeller usta tiyatroculara adeta taş çıkarttı. Oyun “delilik özgürlüktür” temasıyla vatandaşlara kim deli diye sorgulattı ve akıl hastanesinde yatanlar ile dışarıda hayatına devam eden insanları karşılaştırdı. Turgut Özakman tarafından yazılan oyunun başrolünde belediye kurum doktoru Serdal Taş ve vezne memuru Hakkı Teber yer aldı. Kendi mesleğini sahnede de icra eden Taş, başarılı performansıyla dikkat çekti. Düzenlenen ’Black Light’ adlı ışık gösterisi ile de vatandaşlardan tam puan alan oyuncular, fosforlu eldivenleri ile karanlıkta adeta dans etti.

Oyunun sonunda Yenimahalle Belediyesi personelleri, kendilerine bu fırsatı verdiği için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.