22 Şubat 2018 Perşembe 14:40
Burhaniye caddeleri ışıl ışıl

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi, sorumluluk ve yetki alanı dahilinde bulunan kamusal alanların ışıklandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak, UEDAŞ ve Burhaniye Belediyesi iş birliğiyle, Eczacı Rasim Bulvarı, Saip Hoca Bulvarı ve Yılmaz Akpınar Bulvarı’nı bağlayan kavşakta aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilgili alana 11 metrelik dört aydınlatma direği dikildiğini söyleyerek, “İlçeye bağlı tüm mahallelerde aydınlatma sistemlerimizi her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Parklarımızı, pazar yerlerimizi, sokaklarımızı ve caddelerimizi karanlıktan kurtarıyoruz. Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin önünde yer alan bu dönel kavşak da karanlık olmasından kaynaklanan sıkıntı nedeniyle, bir süredir gündemimizde olan bir yerdi. Buradaki sıkıntı giderildi; öğrenci, sürücü ve yaya güvenliği düşünülerek aydınlatıldı” dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.