22 Şubat 2018 Perşembe 13:05
Çukurova Belediyesi’nden Aladağ’daki öğrencilere giysi yardımı

Çukurova Belediyesi, Aladağ ilçesindeki öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aladağ’da bulunan Aladağ Kıcak Şehit Arif Mamış İlköğretim Okuluna giderek 120 ihtiyaç sahibi öğrenciye mont, kazak, eldiven, atkı gibi giysi yardımı yaptı.

Belediye Başkanı Soner Çetin, Aladağ’da köy okulunda okuyan 120 ihtiyaç sahibi öğrenciye giysi yardımında bulunduklarını belirterek, "Gıda Bankası ve Hayır Çarşısından ihtiyaç sahibi insanlara yardımlar düzenli olarak yapılıyor. Zor durumdaki ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşların da ev eşyalarını evlerine kadar teslim ediyoruz. Belediyemiz her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana ihtiyaç sahibi öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve eğitime katkıyı çok önemsediklerini ifade eden Çetin, “Çukurova’nın Filizleri’ projemizle, ihtiyaç sahibi öğrencilerle yardımseverler arasında köprü görevi oluşturduk. Geleceğimizin garantisi çocuklarımızın hayatlarına değer katmayı, onlara hayallerinin peşinden gidebilmeleri için umut veren adımları hayata geçirmeyi çok önemsiyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştıracak, onlara umut verecek bir dokunuşta bulunmanın oluşturduğu manevi değer ise bizim için ölçülemez. Eğitime olan katkılarımız da artarak devam edecektir” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.