22 Şubat 2018 Perşembe 14:10
Dostluk yağmur dinlemedi

Antalya Muhtarlar Master takımı ile Antalya Futbol Üniversitesi Masterler arasında Konuksever Stadyumu’ndaki maç yoğun yağmura rağmen oynandı.

Karşılaşma otuzar dakikadan iki devre şeklinde oynandı. Dostça başlayan ve dostça berabere sona eren karşılaşma sonrasında sporculara baklava ikram edilirken Antalya Muhtarlar Master kaptanı Recep Şengün, “Hava koşulları ne olursa olsun spor yapmak bizler için önemli. Bu hafta dostluk maçı yapalım dedik ve yağmur dostluğumuzun önüne geçemedi. Burada önemli olan spor yapmak” dedi.

Masterler dernekleri olarak spor aracılığıyla çok güzel dostlukların temelini attıklarına değinen Şengün, “Sahada güzel mücadelelerin yanında, güzel dostluklar ediniyoruz. Bugünlerde bunun filizini atıyoruz. Yarınların meyvesini toplayacağımız yıllar olacaktır. Ayrıca bu organizasyonlar sayesinde bölgemiz de sporun birleştirici ve güzel yüzünü ortaya çıkarıyoruz. Bu tip maçlarda kimin kazandığı değil kazananın her daim dostluk olması önemli” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.