22 Şubat 2018 Perşembe 14:02
Kalite Yönetim Sistemi eğitimi verildi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Adıyaman Temsilciliği tarafından 5 gün süren TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi eğitimi verildi.

Türk Standartları Enstitüsü tarafından Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi eğitimi verildi.

Türk Standartları Enstitüsü Adıyaman Temsilciliği tarafından üretim ve hizmet faaliyetlerini yürütmekte olan kuruluşlara yönelik TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel eğitimi, iç tetkik eğitimi, dokümantasyon eğitimi ve risk tabanlı proses eğitimleri TSE Genel Sekreter Müşaviri ve KYS Baş Tetkikçisi Arif Gani tarafından verildi. Eğitimlere ilk etapta 15 firma temsilcisi katıldı. İlerleyen süreçte de bu tür eğitimlerin düzenleneceği öğrenildi.

TSE İl Temsilcisi Jülide Başsürücü, firmaların kendilerini daha da geliştirebilmeleri için farklı eğitimler düzenleyeceklerini ifade etti.

Eğitimler hakkında bilgi veren Başsürücü, verilen bu eğitimlerle üretim ve hizmete katkı sağlanmasının amaçlandığını belirterek, “Kuruluşlara uluslararası bir kimlik kazandırması aynı zamanda maliyetleri azaltan karlılık verimlilik ve rekabet gücünü arttıran, tedarikçilerin seçiminde, değerlendirilmesinde kolaylık sağlayan, pazar ve müşteri ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilme yeteneğini arttıran nihayetinde kaynakların verimli ve etkin kullanılmasıyla bu çerçevede kuruluşların sürekli iyileşmesine katkı sağlayan bir sistemler bütünüdür” dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.