22 Şubat 2018 Perşembe 09:39
Korkmaz: "Afrin Bölgesinde Suvarlı’dan 17 gencimiz var"

Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz ve bir grup Suvarlılı vatandaş askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik için başvuru yaptı.

Hem Afrin’e giden askerlere, hem de gönüllü askerlik için Askerlik Şubesine başvurmak için toplandıklarını söyleyen Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, "Adıyaman Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanlığından Afrin’e doğru yola çıkan askerlerimizi coşkulu şekilde uğurladıktan sonra Askerlik Şubesine gelerek gençlerimizle birlikte gönüllü askerlik için başvuru yaptık. Askerlik Şubesi şuanda askere ihtiyaçları olmadığını, hal hazırda bulunan askerlerin yeterli olduğunu söyledi.

Milli şuurları çok yüksek bu gençler burada olduğu müddetçe düşmanlarımız bizi alt edemez. Bizi gönderdikleri takdirde biz görevimizi yapacağız. Zaten Suvarlı Belediyesi şehitler diyarıdır. Şimdiye kadar vatan uğrunda verdiğimiz 5 tane şehidimiz var ve gerekirse daha da fazlasını veririz. Reisimiz emretsin, bütün Suvarlı halkı Afrin’dedir. Hiç merak etmesin, Besni’de, Adıyaman’da, Suvarlı’da kendisinin arkasındadır. Oradaki o çapulculara yalnız Suvarlı bile yeter. Allah onları korusun, yollarını açık etsin. İnşallah oraları temizleyip buraya gelirler. Bizim milletimiz halistir, biz oradaki zulme uğrayan kardeşlerimizi kurtarmak için, yardımcı olmak için oradayız. Başkaları gibi işgal kuvveti olarak değil, hizmet için oradayız. Çünkü oradakiler de bizim kardeşlerimiz. Bunu dünya bilmiyor, Amerika bilmiyor, Avrupa bilmiyor ama orada yaşayan kardeşlerimiz bunu biliyor. Türkiye’nin onları işgal etmeyeceğini ve öldürmeyeceğini n farkındalar. 17 askerimiz inşallah görevlerini tamamlayıp sağ salim evlerine dönerler. Allaha emanet olsunlar" dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.