22 Şubat 2018 Perşembe 09:01
Zeytin Dalı Şehitleri için mevlit okundu

Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Adıyaman Temsilciği tarafından Afrin’de, şehit olan askerler için mevlit okundu.

Adıyaman Yenipınar Camiinde okunan mevlide, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar, TÜRKAV Adıyaman Temsilcisi Yusuf Babar, Kredi Yurtlar Kurumu Adıyaman İl Müdürü Sami Köroğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için mevlit okunarak dualar edildi. Mevlit sonrası mevlide katılanlara helva ikramında bulunuldu.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.