• Haberler
  • Eğitim
  • Ağrı Milli Eğitim Müdürü Çakan, Uyum Haftası kapsamında öğrencilerle bir araya geldi

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Çakan, Uyum Haftası kapsamında öğrencilerle bir araya geldi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, Uyum Haftası'nın ikinci gününde Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek 1'inci sınıfa başlayan minik öğrencilerle bir araya geldi. Çakan, öğrencilerin okula uyum sürecini yakından takip ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, Şube Müdürü Süleyman Çetin ile birlikte Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti. Okul yöneticilerinden Uyum Haftası kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Çakan, sınıfları tek tek gezdi. 

Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Çakan, 1'inci sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Çocukların heyecanına ortak olan Çakan, öğrencilerle yakından ilgilenerek okula alışma süreçleri hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. 

Ziyarette Kızılay Ağrı Şubesi tarafından hazırlanan "Birinci Sınıfa Hoş Geldiniz" pastası da öğrencilerle birlikte kesildi. Minik öğrenciler, pasta kesiminin ardından Çakan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Çakan, Uyum Haftası sürecinin öğrencilerin okula alışmaları ve öğretmenleriyle kaynaşmaları açısından önemli olduğunu belirtti. Çakan, eğitim camiası olarak çocukların kendilerini okulda güvende ve huzurlu hissetmeleri için gereken çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Öğrencilerin eğitim hayatına güçlü ve güzel bir başlangıç yapmaları için öğretmenler ve okul yöneticileriyle birlikte hareket ettiklerini ifade eden Çakan, "Çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu, güvenliği ve eğitim ortamına uyumu bizim için önceliklidir. Uyum Haftası boyunca okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz." dedi.

Ağrı'da Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Ağrı'da Haber

Bakmadan Geçme