Ağrı Haber

Ağrı 4. Geleneksel Bal Festivali Yapılacak

Ağrı

Ağrı Valiliği’nin öncülüğünde Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ağrı Belediyesi, Serhat Kalkınma Ajansı ve Ağrı Arı Yetiştiricileri Birliği’nin katkılarıyla yapılan “Ağrı 4. Bal Festivali” bu yıl 3-4-5 Eylül 2021 tarihleri arasında Ağrı Millet Bahçesi’nde yapılacak.

Ağrı Valiliği’nin öncülüğünde Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ağrı Belediyesi, Serhat Kalkınma Ajansı ve Ağrı Arı Yetiştiricileri Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen “Ağrı 4. Bal Festivali” bu yıl 3-4-5 Eylül 2021 tarihlerinde Ağrı Millet Bahçesi’nde yapılacaktır. Üreticilerimizin ürettikleri bal ve bal ürünlerini tanıtma fırsatı buldukları festivalde halk oyunları, folklor ekibi gösterisi, müzik dinletisi gibi çeşitli etkinlikler de düzenlenecektir. Gelenekselleşen Bal Festivali’nin amacı;

Ağrı balı hakkında farkındalık oluşturmak, Ağrı balının yerel ve ulusal alanda tanıtımını sağlamak, üreticilerimize ürünlerini tanıtma ve pazarlama fırsatı sunmak, balın insan sağlığı açısından önemi konusunda halkımızı bilinçlendirmek ve ilimizde bal üretiminin artmasını sağlayarak Ağrı ekonomisine katkı sunmaktır.

“Ağrı 4. Bal Festivali”ne tüm halkımız davetlidir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.