01 Mayıs 2026 Cuma 16:52
Doğubayazıt’ta tüp patladı: 2 yaralı, evde hasar

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir evde meydana gelen mutfak tüpü patlaması mahallede paniğe yol açtı. Patlamada 2 kişi yaralanırken, evde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Olay, Koçkıran Mahallesi Harman Sokak üzerinde bulunan bir ikamette dün saat 13.25 sıralarında meydana geldi. Evden yükselen şiddetli patlama sesini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemelerde patlamanın mutfak tüpünden kaynaklandığı tespit edildi.

Patlamanın etkisiyle evin mutfak kısmı ile bir odasında tavan çökerken, içeride bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mahallede korkuya neden olan patlamayla ilgili güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 01.05.2026 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.