Ağrı Haber

Ağrı'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu!

Ağrı

Kentte silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 3 kişi tutuklanırken çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Ağrı'da silah kaçakçılığı yönelik eş zamanlı operasyon

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünün il genelinde silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik yaptığı 5 aylık çalışmalar neticesinde Patnos ilçesi, Niğde ve Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 18 şahsın ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Konu ile ilgili Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilen operasyonlarda 1 kişinin kendiliğinden teslim olduğunu, firari olan 2 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, gerçekleştirilen eş zamanlı silah kaçakçılığı operasyonu ile alakalı olarak gözaltına alınan 16 şüpheli şahıstan 2 kişinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı, gözaltındaki diğer 14 kişinin Patnos Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği ve konuyla alakalı 3 şahıs ise tutuklandığı ifade edildi.

Açıklamada, şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda PKK/KCK'ye ait örgütsel dokümanlar, silah yapımında ve tamiratında kullanılan çok sayıda silah malzemesi ve çok sayıda mühimmat ele geçirildiği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.