Ağrı Haber

Ağrı Devlet Hastanesinde Bıçaklı Kavga! Güvenlik görevlisi yaralandı

Ağrı

Ağrı Devlet Hastanesinde hatalı park nedeniyle, Ağrı Belediyesi Halk Otobüsleri dolmuşları ve güvenlik görevlileri arasında tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü kavgada güvenlikçi Hüseyin Budak bıçakla yaralandı.

Ağrı'da Bıçaklı Kavga 1 Yaralı

Ağrı Devlet Hastanesi önünde bu gün saat 11:00 sıralarında park sorunu sebebi ile çıkan kavgada güvenlik görevlisi Hüseyin BUDAK yaralandı.

Ağrı Devlet Hastanesi Acil önünde çıkan kavgaya park sorununun sebep olduğu öğrenildi. Ağrı Belediyesi Halk Otobüsleri dolmuşlarının hastane önünde park kurallarını ihlal etmeleri ve hastane bahçesinden yolcu almak istemesi üzerine hastane güvenliğinin olaya müdahale ettiği öğrenildi. Güvenlik görevlileri ile dolmuş şöförleri arasında sözlü tartışma başladı.Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bıçaklarında kullanıldığı kavgada Ağrı Devlet Hastanesi Güvenlik Amiri Hüseyin Budak bıçakla yaralandı.

Kollarına isabet eden bıçak darbeleri ile yaralanan Hüseyin Budak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (14)

Kaya 5 Yıl Önce

hüseyin abi hastanede her işe karışıyor işinin olmadığı işlere bile bulaşıyor dolmuşçu hastaları acilin önüne kadar getiriyor hüsseyin abiden başkası ses çıkarmıyor yaşlı hasta var yürüyemeyen hasta var adam hastaları acile kadar bırakıyor kötümü ediyor hüseyin abi dolmuş şoförüne yumruk attı dolmuşçuda indi hüseyin abiye vurdu hüseyin abide gidip mutfaktan bıçak aldı,dolmuşçu hüseyin abinin elinden bıçağı alıp hüseyin abiye vurdu.durum bu ALLAH kaza bela vermesin.

vatandaş 5 Yıl Önce

görevi bu şahsa veren hastane yetkilileri tek suçludur

vatandaş 5 Yıl Önce

görevi bu şahsa veren hastane yetkilileri tek suçludur

Ağrı 5 Yıl Önce

Demekki her işe herkese karışmayı bağırıp çağırmayı kendine görev yapmış arkadaşlardan,ve mağlesef ilimizde böyle arkadaşları müdür şef falan yapıyorlar ülkenin en başarısız ili olmayacazda ne olacak tanımam iki tarafıda ama manzara bu (kaya arkadaşın yorumu dürüstçe geldi)

Yabanay 5 Yıl Önce

Hak etmis bence uyarmak yerine neden bağirip çağiriyor adama

Ahmet 5 Yıl Önce

İşin içeriğini bilmeden yorum yapmışlar. Adam acilin önüne ambulansın giriş kapısına dolmuşu yanaştırıyor. Rüşvetle ya da tanıdıkları vesilesiyle kimse ses edemiyor adama adam zaten izbandut gibi bir şey diyene küfür ediyor direkt. Bu güvenlik müdürü adam görevini yapıp adama oraya park etmemesini söyledi dolmuş şöförü ise senin feriştahın gelse buradan gitmem dedi kulaklarımla duydum. Sonra güvenlik amiri rica etti tekrar şöför ise ana avrat küfür etti. Güvenlikçi buna 1 tane yumruk attı. Şöför koltuğun altından pala döner bıçağı çıkartıp güvenlik amirine ölümüne daldı. Bu ne biçim iş o şoför hem ahkam kesip ambulansın yerinde yolcu alıp bindiriyor hem otobüste pala taşıyor. Adamın akli dengesi yerinde değilmiş diyorlar. Madem böyle kardeşim bu adam nasıl halk otobüsü sürebiliyor?

Mustafa 5 Yıl Önce

İşinize geleni yayınlıyorsunuz güvenlik amirinin bir suçu yok tamamen psikolojisi bozuk şoförun suçu bu

Memo 5 Yıl Önce

Halk otobüsünde pala taşıyan adam kimsenin dikkatini çekmiyor mu? Hepimizin çoluğu çocuğu var. Ben bu şoförü tanıyorum ambulansın yerini işgal ediyor her seferinde ses edemiyor kimse çünkü hastanenin yarısından çoğuyla akraba. Bu amir iyi yapmış ses çıkarmış. Ben duydum şöför dedi feriştahın gelse beni buradan çıkaramaz ana avrat küfür etti amire. Amir buna yumruk atınca koltuğun altından döner bıçağı çıkardı ölümüne saldırdı adama

Mustafa 5 Yıl Önce

İşinize geleni yayınlıyorsunuz güvenlik amirinin bir suçu yok tamamen psikolojisi bozuk şoförun suçu bu

Müdürler odada oturuyor yumurta... 5 Yıl Önce

Yorum yazan Angutlar biĺmeden görme den yorum yazmayln hüseyin abiye helal olsun

vatan sever 5 Yıl Önce

5188 sayılı güvenlik yasası açık ve nettir güvenlik görevlisi olmayan hiç kimse güvenlik görevlisi ve yöneticisi olamaz işini yapmasını bilmeyen torpili kimler tarafından olduğu belli masa başı memuru bu işte görevlendiren her kimse suç işlemiştir ayrıca bıçak la kavga etmek güvenlik görevlisinin işi değildir memleketin kolluk kuvvetleri var bu iş pavyon kabadayisı nin işidir yöneticileri ve güvenlik görevlisi ni kınıyorum asıl işini yapsın tabi yaptirabilirseler

Yok artik 5 Yıl Önce

Agri da otobüs şoförleri şokak kabadayısı olmuş eğitim yok kültür yok insnlik zaten yok normal karşılamak lazim diyeceğim ama insanlara zarar veriyorlar umarım adalet yerini bulur mahkeme gerekli cezayı verir

Poyrazbey 5 Yıl Önce

O adam benim babam hak etmiş diyenin yedi ceddini bulursam sülalesini iyi ederim, dua etsin orada değildim her işe karışıyor diye söylenen vatandaş klavye delikanlılığı yapma sen değil o dolmuş şoförünün ölüsü mezarından dik kalksa gelse genede o hakkı yok yiğit olan arasın bisey desin siteden bulup ne yapacagimi ben bilirim siz oturun öyle

Mithat YILMAZ 5 Yıl Önce

Kardeşim psikolojisi bozuk adamları niye halk otobüsü şoförü yapıyorsunuz? Bu olaydan ayrı olarak koltuğun alt tarafında döner bıçağı bulunduran halk otobüsü şoförünün yarattığı tehlikeyi neden kimse konuşmuyor? Hadi örnek vereyim bu şoför şahsın kullandığı araca bindi benim çocuğum, eşim, anam, akrabam her neyse bu adam da psikolojisi o gün iyi değil hızlı gidiyor ya da atıyorum radyonun sesini ful açmış misal çocuğum uyarıyor bu adamı doğal olarak hızlı gitme diye. Şoför sinirlenip sövüyor bir anda kavga çıkıyor şoför döner bıçağını çocuğuma saplıyor. Şimdi biri açıklasın Allah aşkına. Bunun diyetini kim verebilir, böyle bir olay olsa halk otobüsünde bıçak taşıyan adamın öldüreceği yolcunun hesabını kim verebilir? Bu şoforadamın psikolojisi bozuk diyorlar peki kardeşim psikolojisi bozuk adamı niye halk otobüsü şoförü yapıyorsunuz? Vatandaşın suçu ne? Bu adamı bu halk otobüsüne şöför yapanların da hala halk otobüsü kullanmaya devam etmesini engellemeyen üstlerinin de olayın ciddiyetinin farkına varabilmeleri için daha ne olması gerekiyor? Bak adam güvenlik müdürünü bıçaklamış ama değişen bir şey yok otobüs sürüyor..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.