Ağrı Haber

Ağrı Hayvan Borsası Yarın Yeniden Açılıyor

Ağrı

Uzun süredir kapalı olan Ağrı Hayvan Borsası, AK Parti İl Başkanı İlhami Yıldız’ın girişimleriyle yarından itibaren yeniden hizmete açılıyor. Hayvancılık üreticilerine hayırlı ve bereketli olması bekleniyor.

AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, uzun süredir kapalı olan Ağrı Hayvan Borsası’nın yarından itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Başkan Yıldız, hayvan borsasının tekrar faaliyete geçmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"İlimiz hayvancılığı açısından büyük önem taşıyan Hayvan Borsası’nın kapalı olması, üreticilerimizi ve besicilerimizi uzun süredir zor durumda bırakıyordu. Bu sorunun çözülmesi için ilgili kurumlarla sürekli görüşmelerimizi sürdürdük. Çok şükür, girişimlerimiz sonuç verdi ve yarın itibariyle Hayvan Borsamız yeniden hizmet vermeye başlıyor."

Yıldız, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara bu gelişmenin hayırlı olmasını dileyerek, "Bu adım, hem ilimizde hayvancılığın canlanmasına katkı sağlayacak hem de üreticimizin emeğini daha değerli hale getirecektir. Tüm hemşerilerimize hayırlı, bereketli olsun." dedi.

Başkan Yıldız ayrıca, süreç boyunca desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve yetkililere teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.