Ağrı Haber

Ağrı Valisi Süleyman Elban oyunu kullandı

Ağrı

Ağrı Valisi Süelyman elban, Merkez 75. Yıl Ortaokuluna eşi Beyza Elban ile gelerek kayıtlı olduğu 1003 numaralı sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandılar.

Valimiz Sayın Süleyman Elban, eşi Beyza Elban, 75. Yıl Ortaokulunda 1003 numaralı sandıkta oy kullandı.

Merkez 75. Yıl Ortaokuluna eşi Beyza Elban ile gelen Vali Elban, kayıtlı olduğu 1003 numaralı sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde hür iradelerini sandığa yansıttığını belirten Vali Elban,’’ Yapılan bu seçimlerin memleketimiz için, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sabah 8.00’den itibaren başlayan oy kullanma işlemi İl Merkezimizde, İlçelerimizde ve Köylerimizde seçim güvenliğini tehlikeye sokacak nahoş bir hadise yaşanmadan devam ediyor, tüm Emniyet, Jandarma Personelimiz be diğer güvenlik görevlilerimiz ve sandıklarda görevli tüm kamu personelimiz vatandaşlarımızın iradesinin sandığa hür olarak, rahatlıkla ve huzur içerisinde bir seçim ortamının oluşabilmesi için el birliğiyle hep beraber çaba sarf ediyorlar ‘’ şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.