Ağrı Haber

AİÇÜ İslami İlimler Fakültesi mezun öğrencileri iftarda buluştu

Ağrı

Eylül cafe restorantta yapılan Dekanlik, İlim yayma cemiyeti ve gençlik spor Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği iftar buluşması  okunan Kuran  tilaveti ve ezan ile  başladı.

AİÇÜ İslami ilimler fakültesi mezun öğrencileri iftarda buluştu.

Özel bir Restorantta yapılan Dekanlik, İlim yayma cemiyeti ve gençlik spor Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği iftar buluşması okunan Kuran tilaveti ve ezan ile başladı.

Yemekten sonra Prof.Dr. Adem YERINDE yaptığı konuşmasında görevinin ilk mezunları olması dolayısı ile mutlu olduğunu aynı zamanda hüzünlü olduğunu ifade etti. Adem yerinde Öğrencilere mezun olduklarında toplumun din hizmetini karşılayacak olan imam, vaiz ve öğretmen adaylarına tavsiyelerde bulundu.

Konuşmasın da bilginin güç olduğu ve dolayısı ile Doğru bilgi ile Doğru hedefe ancak varilacagini söyledi. konuşmasının sonunda ilim yayma cemiyeti başkanı sayın Yılmaz sağın beye davete katkılarından dolayı teşekkür ederek bitirdi.

Yemeğe fakülte dekan yardımcısı Yrd Doç İsmail şimşek ve öğretim görevlileri araştırma görevleri ve mezun olacak kız ve erkek öğrenciler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.