Ağrı Haber

Ak Parti Ağrı İl Kongresi İptal Edildi

Ağrı

Ak Parti Ağrı İl Teşkilatı tarafından yarın yapılması planlanan 7. Olağan İl Kongresinin iptal edildiği öğrenildi.

Bugün siyaset kulislerine düşen Ağrı Ak Parti Kongresinin iptal edileceği haberi sonrası teşkilatların sosyal medya hesapları sessizliğe büründü.

Daha önce Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Kongresi de iptal edilmiş ve ardından Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül aday olmayacağını açıklamamıştı.

Yarın Saat 12:00 da gerçekleştirileceği ilan edilen Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresinin iptal edildiği bilgisi partili isimlercede teyit edildi.

Abbas Aydın'ın tek aday olarak katılacağı kongrenin Ağrı Kapalı Spor Salonunda yarın saat 12:00 da gerçekleştirileceği ilan edilmişti.

İptal kararının ardından Ak Partide yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken İl Başkanı Abbas Aydın'ın tekrar aday olup olmayacağıda en çok sorulan sotulardan biri olarak gündemde yerini koruyor.

Tüm bu gelişmeler ışığında Ağrı Ak Partinin ilde köklü bir değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Mevcut İl Başkanı Av. Abbas Aydın'a yakın çevreler Ağrı Ak Partide 17 Şubat'ta gerçekleştirilmesine kesin gözü ile bakılan konrede Abbas Aydın'ın tek aday olacağını ifade ederken parti içindeki güç dengelerininde desteklediği adayların varlığından bahsetmek mümkün görünüyor.

Bugün alınan kongre iptal kararı Ağrı Ak Partide neler oluyor sorusunu akıllara getirdi. Detaylar geldikçe siz değerli takipçilerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar (6)

il kongresi 3 Yıl Önce

merkez ilçe kongresinde savcı sayan kamuoyu yoklamalarında başka birinin zikredildiğini ama il yönetimi tarafından bu kişinin genel merkeze bildirilmediğini ima etmişti. eğer gerçekse savcı sayan mertçe davranıp bu kişinin kim olduğunu açıklamalıdır.

Cezmi Aydemir 3 Yıl Önce

Abbas beyi görevden almışlar. Yeni başkan Özmenler, Taştanlar ve Özgüllere yakın ailedir. Hayırlı olsun..

Merhaba 3 Yıl Önce

Bence savcı başkan reis gibi hem akparti il başkanı hem Belediye başkanı hemde Vali olmalı Memlekette birçok boş makam var birleştirilmesi iyi olur

Hacı Mehmet Özgülün Komşuları 3 Yıl Önce

Özgüller bu memleketin en değerli insanlarıdır haddinizi bilin ulan.. Partideki kodamanlarla cambazlarla karıştırmayın..

eleşkirt 0404 3 Yıl Önce

Bizim için hiç farketmezz..hiçbirşey deyişeceğine inanmıyorumm..bize su getirin yeter yazın tarlamızı ovamızı suluyalım yeterr valla biz başkada birşey istemiyoruz...

Abdullah YUSUFOĞLU 3 Yıl Önce

Acabaa..Ne deyişecek...Allah aşkına yakamızı bırakın yeter..birisi çıksın şu Ağrıya bişeyler yapsın Allah rızası için...!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.