Ağrı Haber

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Öğretmenler Günü Dolayısıyla Yemekli Program Düzenledi

Ağrı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Eğitim-Bir-Sen Patnos İlçe Temsilciliği yemekli program düzenledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Eğitim-Bir-Sen Patnos İlçeTemsilciliği yemekli program düzenledi. Programa Memur-Sen İl BaşkanıSüleyman Gümüşer, Eğitim-Bir-Sen Ağrı İl ve İlçe Yönetimleri, Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, İlçe Müftüsü Lütfü Kocatürk, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Abdülhalik Tunç, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilçede görev yapan öğretmenler katıldı. Program açılışında konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Patnos İlçe Temsilcisi Fikret Ayaz: " Geleceğin teminatı olan fedakar öğretmenlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program akışında yapılan konuşmalarda Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Aslan: " Öğretmenlik fadakarlık mesleğidir. Öğretmenlikte en önemli etken moral ve motivasyondur. Bir öğretmenin moral ve motivasyonu ne kadar yüksekse eğitime o kadar çok değer katar." dedi. Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Gümüşer: "Sendikacılığın mücadele, müzakere, sorunları tespit, çözümü takip ve sonuç almak olduğunu belirterek; zor süreçlerde hep dik durduk, her zaman hakkı ve adaleti savunduk.
Sorunları tespit etmekle kalmadık, çözümün yolunu da gösterdik. İnsana ve insanlığa dair kazanımlar ürettik. Örgütlülüğü güce, gücü ise kazanıma dönüştürdük." dedi.

Program Eğitim-Bir-Sen Patnos İlçe Temsilciliği, Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü arasında imzalanan "Öğretmen Candır " konulu protokol gereği yapılan voleybol müsabakasının ödül töreni ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.