Ağrı Haber

Kızılay Ağrı Şubesinden Acılı Aile İçin Yardım Kampanyası

Ağrı

Ağrı'da evlerinde çıkan yangında güvenlik görevlisi kahraman baba Özgür Murat’ın geride kalan ailesi için sıcak bir yuva için yardım kampanyası başlatıldı.

Kahraman baba Özgür Murat’ın geride kalan ailesi için Kızılay anlamlı bir kampanya başlattı.

Şimdi yetimlere sahip çıkma zamanı adlı bir kampanya başlatan Ağrı Kızılay Başkanlığı sosyal medya da adeta rekor beğeni ve paylaşım aldı.

Geçtiğimiz günlerde Ağrı’da meydana gelen bir yangında güvenlik görevlisi kahraman baba Özgür Murat’ın geride kalan ailesi için sıcak bir yuva başlatılan kampanya her kesim tarafından beğeni topladı.

Ağrı Kızılay Başkanı Orhan Tatlı’nın başlattığı kampanyada, ‘Ağrı’da evlerinde çıkan yangında eşi ile 2 çocuğunu yaralı kurtarıp, yeniden alevlerin arasına dalan Özgür Murat ile içeride uyuyan çocukları Esmanur ve Berat hayatlarını kaybetmişti.’ifadelerine yer verildi.

Whatsapp İletişim 0552 168 16 06

Yorumlar (2)

vatandaş 3 Yıl Önce

Keşke kızılay yerine daha güvenilir bir kurum bu görevi ustlenseydi kızılay a şahsen benim güvenim yok geçmişte toplanan paralar,yardımlar nerede kullanıldığını akli selim insanlar unutmadı yazık

baba 3 Yıl Önce

vatandaş adlı kişiye cevaben, bizler iyi yapılan her işi eleştirmekten nekadar keyif alıyoruz. kızılayı karalıyacam derken yardımı yapan onca insanın emeğini hiç görmezmisin. ben şahsen kampanyayı yürütenleri tanımam bilmem ama böyle bir işe vesile olan herkesten Allah razı olsun. ve kendisine tavsiyen aileye yardım etsinde nasıl yaparsa yapsın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.