Ağrı Haber

UCİM'den Ağrı'da Habere Ziyaret

Ağrı

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) İl Sorumlusu Yusuf Yıldırım ve beraberindeki heyet agridahaber.com haber sitemiz imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'ı ofisinde ziyaret etti.

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Ağrı İl Sorumlusu Yusuf Yıldırım ve beraberindeki heyet çıkmış olduğu basın ziyaretleri kapsamında Ağrıda Haber gazetesi ve haber sitesi ofisimini ziyaret etti.

Ucim İl Sorumlusu Yusuf YILDIRIM, “Derneğimiz Türkiye genelinde 60 bini aşkın üyesi ile çocuk istismarını engellemek için farkındalık eğitimleri düzenlemekte, istismara uğramış olan çocuklarımızın ve ailelerinin yanlarında olarak onlara psikolojik ve hukuki destek vermektedir.

Bu bağlamda Ağrı yapılanmamız ile birlikte ilimizde çocuk istismarı konusunda halkımızın bilinçlenmesi ve çocuk istismarının önüne geçilmesi için her türlü adımı atacağız,” dedi.

Ağrı'da Haber İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan'da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, UCİM heyetine çalışmalarında destek sözü vererek başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.